Social

Weekend "racorit" de ploi

Temperaturile vor scadea usor in toata tara, in special in cursul serii de astazi, cand vremea va deveni instabila, iar in multe regiuni va ploua cu fulgere si tunete.

Asa sustin meteorologii, potrivit carora, vremea instabila va afecta majoritatea regiunilor de munte, in special Carpatii Meridionali, unde astazi vantul se va intensifica temporar, iar precipitatiile vor fi insotite de descarcari electrice . Maine, vremea se va insenina, iar ploile vor cadea doar izolat si pentru o scurta perioada de timp.

Turistii aflati pe litoral nu vor fi afectati prea tare de vremea instabila, care se va face simtita abia in aceasta seara si in prima parte a noptii. In rest, vremea se mentine calda si insorita, cu maxime de 26-28 de grade Celsius . Temperatura apei va fi de 23-24 de grade Celsius , numai buna pentru scaldat .

La Bucuresti, canicula din timpul zilei se va mai domoli spre seara si in cursul noptii, cand va ploua. In cursul zilei de maine, temperaturile vor scadea usor, la o maxima de 31 de grade Celsius. In Transilvania, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, precipitatiile vor produce izolat cantitati de apa ce pot depasi 25-30 de litri pe metru patrat, iar in unele regiuni vor fi conditii de grindina .

Temperaturi caniculare se vor mai inregistra doar maine, cand in Lunca Dunarii vor fi 34 de grade Celsius. Treptat, valorile vor scadea usor, iar in sudul tarii se va atinge un maxim de 32 de grade Celsius.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea