Social

# temperaturi de peste 40 de grade #temepraturi weekend # vremea in weekend #avertizare canicula #canicula

Weekend de foc in Romania! Avertismentul meteorologilor: va fi prapad! Temperaturi de peste 40 de grade la umbra

Ne asteapta un weekend cu temperaturi caniculare. In unele zone canicula va ajunge pana la 40 de grade Celsius si chiar va depasi aceste valori, pe alocuri.

 

"Codurile se mentin pe parcursul intregului weekend, temperaturile ajung pana la 40 de grade. In cea mai mare parte a tarii vorbim de vreme caniculara. Pentru astazi tempurarile vor fi temporar accentuate in special in zonele montane unde se vor manifesta descarcari electrice. In cursul weekendului acesta e tabloul, la campie ramanem cu cer variabil, fara fenomene, putin vant, usoare intensificari si cam atat. Nu au de ce sa isi faca probleme cei care sunt pe litoral.

O vreme buna pe litoral, din cand in cand vant, insa nu la viteze mari, soare, destul de incofortabil din cauza umezelii produse de apa marii. La munte preferam dimineatile, pana spre orele 13-14, ulterior apar dezvoltari si intensificari ale vantului dar in ansamblu e o vreme normala. 

La nivel de arie restransa sau izolata pot sa apara, greu de spus in care judet, pe masura ce adunam materiale putem sa venim si cu precizari", a declarat meteorologul Dinu Marasoiu pentru realitateea.net. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea