Social

#vremea munte #vremea bucuresti #prognoza meteo #vremea weekend

Weekend cu parfum de primavara. Iata cum se anunta vremea in urmatoarele zile

Cel putin pentru weekend vom putea spune adio manusilor, fularelor si hainelor foarte groase. Vremea intra intr-un proces treptat de incalzire pe care il vom resimti din plin la nivelul intregii tari.

Astazi mai avem inca de indurat capriciile norilor care au impanzit cerul Romaniei. Temperaturile vor urca insa pana la valori cuprinse intre 5 si 8 grade Celsius. Sunt sanse de ploaie in Dobrogea si in Moldova, unde temperaturile vor ramane sub medie.

De sambata, putem renunta treptat la arsenalul vestimentar de iarna. Vremea se incalzeste apreciabil, iar stratul de nori devine din ce in ce mai putin vizibil. Avem parte de temperaturi de 8 grade Celsius in Bucuresti si in jumatatea de sud a tarii si o medie a valorilor termice de 8-11 grade in centrul si nord-vestul tarii. In Moldova, valorile maxime din timpul zilei vor atinge 7 grade Celsius.

Duminica, cerul se inoreaza treptat si sunt sanse de precipitatii in sud-vestul si in vestul Romaniei, dar temperaturile raman la valori ridicate pentru aceasta perioada, mai exact 7-8 grade Celsius. In Maramures, Crisana si Banat temperaturile se incadreaza in intervalul 9-13 grade Celsius.

Foto: stirileprotv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea