Social

# vreme primavaratica #meteo romania #primavara #conditii meteo

Vremea se schimba radical. Dupa ger, vin temperaturi de primavara!

Dupa valul de aer polar care a traversat Romania, vremea se schimba radical. In rumatoarele zile ne asteapta temperaturi de primavara, iar maximele din termometre vor urca pana la 10 grade.

Si in Capitala se va incalzi vremea, iar temperaturile vor ajunge la 8-10 grade Celsius. 

"Vor fi intensificari ale vantului in zona montana inalta. Dupa ora 8:00, vitezele mai scad, se va inregistra o ameliorare din punct de vedere al vantului. Va avea viteze incomparabil mai mici. Vorbim si de temperaturi apropiate de normal la nivelul tarii. Vor fi, astfel, maxime de 5-6 grade in Oltenia si Muntenia, 4-5 la Bucuresti", a declarat meteorologul Dinu Marasoiu, intr-o interventie la Realitatea PLUS. 

Vremea va fi, in general, frumoasa, in cea mai mare parte a tarii. La munte vantul va sufla cu putere si va spulbera zapada, incepand din aceasta seara si pana maine dimineata. 

Joi, in regiunile intracarpatice, vor fi precipitatii sub forma de ninsoare. In partea de sud a tarii vor fi precipitatii in noaptea de joi spre vineri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea