Social

#lapovita #vremea weekend #ninsori #ploi #weekend

Vremea se schimba din nou! Ploi, lapovita si ninsoare in weekend

Dupa cateva zile calduroase, vremea se schimba radical. In weekend sunt anuntate ploi si ninsori in toata tara.

Vineri cerul va fi innorat in toata tara. La munte sunt conditii de precipitatii mixte. Maximele se vor incadra intre 3 si 10 grade. In zona sudica a tarii se asteapta ploi slabe. Maximele vor ajunge pana la 11 grade. In Dobrogea si pe litoral, mercurul din termometre va urca pana la 7-9 grade. Cerul va fi mai mult innorat si pe arii restranse sunt conditii de ploaie.

In Capitala cerul va fi innorat si sunt anuntate precipitatii. Temperatura maxima nu va depasi 9 grade Celsius.

Sambata sunt anuntate ploi pe arii extinse, iar la munte se anunta lapovita si ninsoare. Izolat, cantitatile de apa pot depasi 15...20 l/mp. Vantul va avea intensificari temporare, iar pe creste va spulbera sau va viscoli zapada. Maximele vor fi cuprinse intre 4 si 12 grade, potrivit realitatea.net.

In Bucuresti temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 1-2 grade, iar maximele vor urca pana la 7-8 grade. Cerul va fi innorat si se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Duminica vremea se incalzeste in toata tara. In cea mai mare parte a tarii temperaturile vor depasi 10 grade, iar in Giurgiu, Calarasi, Tulcea si Constanta maximele vor urca pana la 15 grade. Va ploua, local in jumatatea vestica a tarii si izolat in restul tarii. Pe creste se asteapta precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Si in Bucuresti vremea va fi calda. Minimele se vor incadra intre 3 si 5 grade, iar maximele vor urca pana la 14 grade. Cerul va fi temporar noros si trecator este posibil apara precipitatii slabe.

Sursa foto: topwalls.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea