Social

#prognoza #averse #descarcari electrice

Ce vesti ne dau meteorologii pentru urmatoarele zile

Temperaturile vor scadea usor in urmatoarele zile, insa vremea se va mentine tot calda. Astazi, se va simti o usoara racorire mai ales in zonele vestice, insa in sud si in sud-est indicele temperatura-umezeala va mai atinge, izolat, pragul de 80.

Maine, temperaturile maxime se vor situa intre 27 de grade si 34 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil, cu posibile innorari la munte, dar si in vestul si nord-vestul tarii, unde se vor semnala averse insotite de descarcari electrice sau caderi de grindina.

Maine, vremea va fi calda decat in mod normal in aceasta perioada in sudul si in sud-estul tarii. In restul teritoriului, temperaturile vor mai scadea cu cateva grade, insa maximele se vor situa intre 25 si 34 de grade Celsius.

Se vor semnala averse la munte, dar si in vestul, nord-vestul si in centrul tarii. Vantul va sufla mai intens doar in zona Dobrogei.

Vineri, vremea se mentine caniculara in sudul si in sud-estul tarii, in timp ce in zona de munte, in nord si in centru vor fi ploi de scurta durata. Temperaturile maxime se vor situa intre 24 si 33 de grade Celsius.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea