Social

#conditii meteo #starea vremii #vremea # racire vreme

Vremea se raceste constant. Iata ce temperaturi vom avea la inceput de saptamana!

Procesul de racire a vremii, normal pentru aceasta perioada, incepe sa isi faca simtita evolutia cu fiecare zi ce trece. Inceputul acestei saptamani va fi marcat de o scadere constanta a temperaturilor, la nivelul intregii tari.

Luni, sud-vestul, vestul si nordul tarii se vor confrunta cu un front atmosferic care va aduce ploi in Oltenia, Banat, Crisana si Maramures. Temperaturile inregistrate vor fi cuprinse intre 20 si 25 de grade Celsius. In restul tarii, valorile termice se vor incadra in intervalul de 22-27 de grade Celsius.

De marti, vantul toamnei incepe sa isi faca simtita prezenta, iar temperaturile din termometre vor cobora cu 1-2 grade Celsius. 25 de grade in Bucuresti, 20 la Suceava si temperaturi de 21-23 de grade in zona Olteniei si a Banatului, unde ploile vor continua sa cada.

Media valorilor termice inregistrate miercuri va fi de 22 de grade. Ploile se opresc in partea de vest a Romaniei, dar cateva averse locale se vor intalni in zona litoralului. Vor fi 20 de grade Celsius in Capitala si 21 de grade in nord-estul tarii.

Sursa foto: deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea