Social

#predictii meteo #sfarsit de saptamana #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vremea se raceste! Ce temperaturi ne asteapta la sfarsit de saptamana

Weekendul aduce vreme rece in toata tara. Temperaturile vor scadea aproape de pragul inghetului in majoritatea regiunilor. Iata ce ne asteapta in zilele urmatoare.

 

Astazi, in Capitala vremea este mai rece decat normalul perioadei. Maximele vor urca pana la 11-12 grade. Cerul va fi mai mult inorat insa nu sunt conditii de ploaie. La munte vremea va fi predominant frumoasa, insa racoroasa. Pe creste se vor semnala intensificari ale vantului. Maximele vor urca pana la 11 grade la Paltinis, 9 grade la Preadeal, 6 grade la Semenic, 8 grade la Sinaia si 13 grade la Stina de Vale, potrivit realitatea.net.

Sambata temperaturile continua sa scada. In Bucuresti minimele nu vor depasi 2-3 grade, iar maximele nu vor depasi 11 grade. Dimineata sunt conditii de bruma si posibil ceata. La munte valorile maxime vor urca pana la 8 grade la Suceava si 16 grade in Baia Mare. Cerul va fi mai mult senin.

Duminica vremea va fi rece, temperaturile avand preponderent valori negative. In Capitala temperaturile se apropie de pragul inghetului, minimele nedepasind 1-2 grade. Cerul va fi senin, iar maximele or urca pana la 10 grade. La munte cerul va fi mai mult senin, iar in prima parte a zilei sunt conditii de ceata. Maximele se vor incadra intre 8 grade la Miercurea Ciuc si 15 grade tot in nord-vest in Baia Mare.

Sursa foto: pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea