Social

#vremea e raceste brusc #val de aer polar # vremea romania # racire vreme #vremea bucuresti #vremea weekend #vremea #weekend

Vremea se raceste brusc in acest weekend! Romania, lovita de un val de aer polar

Vremea se raceste brusc la acest final de saptamana, anunta meteorologii. In unele zone ale tarii, vremea specifica iernii si-a facut deja simtita prezenta. Pe Varful Omul, minimele au scazut astazi pana la -22 de grade Cesius. Iata ce temperaturi ne asteapta la acest final de saptamana. Iata ce temperaturi ne asteapta weekendul acesta.

Vineri, vremea se va raci accentuat in toata tara. Temperaturile vor scadea sub normalul perioadei. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari in jumatatea de sud a tarii, dar si in regiunile estice. Va ploua izolat in sud-vest, iar in rest vor fi conditii de burnita. Vantul va fi slab si moderat, cu intensificari local in sud-est, mai ales spre sfarsitul intervalului cand in zona montana va sufla tare. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 13 grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi innorat si sunt conditii de burnita. Temperaturile maxime nu vor urca mai sus de 7 grade Ceslsius. Vantul va sufla slab, cu unele intensificari in cursul serii.

Sambata cerul va fi variabil, cu unele innorari in vestul, centrul si nordul tarii, unde se anunta ploi slabe. La munte, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari locale in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, sub forma de viscol. Temperaturile minime se vor incadra intre -2 si 8 grade Celsius iar cele maxime intre 7 si 16 grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi partial noros, insa nu se vor semnala precipitatii. Temperatura va creste usor fata de ziua precedenta, insa va fi mai rece decat normalul perioadei. Temperaturile minime nu vor urca mai sus de 4 grade Celsius iar cele maxime vor ajunge pana la 13 grade Celsius.

Duminica vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracrapatice si in zona montana, unde se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari in zona montana, iar in prima parte a intervalului local in majoritatea regiunilor. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 6 grade Celsius iar cele maxime intre 6 si 14 grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin, insa temperaturile vor scadea. Minimele nu vor usca mai sus de 0 grade Celsius iar maxima va urca pana la 12 grade Celsius.

Sursa foto: soridapress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea