Social

#s tarea vremii # vremea in weekend #vremea #meteo #conditii meteo

Vremea se raceste brusc! Ce temperaturi ne asteapta in acest weekend

In urmatorul interval Romania va fi lovita de un val de aer polar. Vremea se va raci brusc, iar cerul va fi mai mult noros. Maximele vor fi si de 16-17 grade, iar minimele mai mici de 10 grade Celsius.

 

Vineri, vremea va fi frumoasa in aproape toata tara. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab pana la moderat. Nu sunt asteptate ploi. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 31 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa, iar cerul variabil, mai mult insorit. Vantul va sufla slab, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile maxime se vor incadra in jurul valorii de 28 de grade Celsius.

Sambata vremea se va raci uros. In vestul si nord-vestul tarii, cerul va fi mai mult noros, iar in a doua parte a zilei sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului care la rafala se vor depasi 50-60 km/h. In restul tarii, cerul va fi variabil iar spre seara este posibil sa ploua izolat. Temepraturile maxime se vor incadra intre 18 si 31 de grade Celsius, potrivit realitatea.net.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, iar spre seara se va innora, iar in cursul noptii sunt asteptate ploi. Temperaturile minime se vor incadra intre 13 si 14 grade Celsius, iar cele maxime intre 29-30 de grade Celsius.

Duminica vremea se va raci in toata tara, iar valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. Cerul va fi variabil si sunt asteptate ploi de scurta durata pe arii restranse. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 27 de grade Celsius.

Si in Bucuresti temperaturile vor scadea simtitor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în prima parte a zilei, cand trecator vor fi condiții de ploaie slaba.Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 11 grade Celsius, iar cele maxime intre 21-23 de grade Celsius.

In cursul saptamanii viitoare vremea va continua sa se raceasca in toata tara!

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea