Social

#ninsori Romania #prognoza meteo #vremea

VREMEA Saptamana extremelor: temperaturile scad cu 20 de grade!

Saptamana 18-24 februarie va fi una a extremelor din punct de vedere al vremii! Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, de la temperaturile de primavara, cu maxime de 12 grade Celsius, vom trece din nou la vreme de iarna.

Daca in ultimele zile ne-am putut bucura de temperaturi cu destule grade in termometre, din pacate, acest lucru va mai tine doar pana pe data de 22 februarie. incepand de sambata, 23 februarie, meteorologii anunta ca ninsorile si viscolul se intorc, iar gradele vor scadea.

Weekendul aduce ger, caci temperaturile scad brusc in noaptea de vineri spre sambata. 

In Bucuresti, de joi va incepe sa ploua, iar vineri maximele termice nu vor depasi cinci grade Celsius, urmand ca sambata si duminica, maximele sa nu sara de doua grade la amiaza.

In mai multe zone din tara temperaturile vor fi cu minus. Ba chiar ar putea sa scada cu pana la 20 de grade. Astfel, ANM anunta ca regiunea de munte, Muntenia si Moldova vor fi zonele cele mai afectate de schimbarile vremii.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea