Social

#prognoza meteo #vremea

VREMEA Romania, inghetata de un aer polar! Temperaturile scad cu 20 de grade

O masa de aer foarte rece va avansa dinspre nord-estul continentului, peste toata jumatatea de est a Europei si ne va reaminti ca inca e iarna in Romania!

De astazi, 21 februarie, vremea se va raci usor, dar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Astfel, temperaturile maxime se vor situa intre 4 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii. in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii cerul va fi temporar noros, iar izolat se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar la munte mai ales sub forma de ninsoare. in restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte (mai ales pe creste) si temporar in Moldova si doar pe suprafete mici si la cote mai reduse in celelalte regiuni.

In Capitala, temporar se vor semnala precipitații sub forma de ploaie, iar incepand de seara, din ce in ce mai mult, lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica treptat.

Sambata, vremea va deveni mai rece decat in mod normal la aceasta data, geroasa dimineața local in nordul si centrul țarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre –7…-6 grade in depresiuni si 1 grad cel mult 2 in Banat.

In regiunile sudice si estice, pe arii restranse va mai ninge slab. Vantul va continua sa prezinte intensificari, dar la cote mai reduse fața de vineri.

In Bucuresti, vremea va deveni mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. –6…-5 grade dimineata, spre –8 in imprejurimile orasului si doar in jur de –1 grad la amiaza. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul zilei.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea