Social

#vreme #ninsoare #vreme weekend #prognoza weekend

Vremea ne strica weekendul. Ce anunta meteorologii pentru acest sfarsit de saptamana

Desi toata lumea asteapta vesti bune din partea meteorologilor, vremea nu pare sa se imbunatateasca nici in acest weekend. Mai mult decat atat, specialistii anunta in continuare ploi, dar si lapovita si ninsoare.


Potrivit directorului executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie, Florentina Georgescu, weekendul acesta se asteapta precipitatii mixte, dar si sub forma de ninsoare, in zonele de sud si sud-est ale Romaniei, inclusiv in Capitala.

In regiunile extracarpatice, vremea in weekend va fi una inchisa, plouand pe arii extinse. La munte, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab pana la moderat, la munte, in sud-estul tarii, dar si in nord-est, catre finele intervalului, inregistrandu-se intensificari.

In ceea ce priveste temperaturile acestei perioade, maximele vor fi de pana la 15 grade Celsius, in timp ce minimele vor varia intre -3 si 5 grade. Izolat, vor fi conditii de ceata.

Sursa foto: cartinafinland.fi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea