Social

# avertizari meteo #conditii meteo #precipitatii #starea vremii #vremea

Vremea la inceputul saptamanii: vezi daca mai ai nevoie de umbrela!

Vreme atipica pentru inceputul lunii mai! Precipitatii abundente vor continua sa cada pana marti dimineata in sudul centrul si estul tarii. Oltenia, Muntenia si zona Carpatilor Meridionali sunt regiunile asupra carora pericolul inundatiilor planeaza inca.

Luni, temperaturile nu vor depasi 17 grade iar ploile continua sa loveasca o mare parte a tarii. Avertizarile meteo vor fi mentinute in zonele afectate de inundatiile din ultimele zile. Pe crestele muntilor nu este exclus ca zapada sa isi faca aparitia.

Instabilitatea atmosferica se va mentine pana marti, 6 mai. Bucurestiul scapa insa de amenintarea ploilor abundente, dupa ce aversele inregistrate duminica au inundat mai multe cartiere din Capitala.

A doua zi a saptamanii ridica temperatura in termometre pana spre 20 de grade, dar amenintarea unor ploi trecatoare va fi prezenta inca in zona de sud vest a tarii si la munte. Miercuri, soarele isi va face aparitia in toate regiunile tarii, iar vremea se va incalzi usor. In zona montana si in vestul tarii sunt posibile ploi de scurta durata.

Sursa foto: radiometafora.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea