Social

#vreme caniculara #prognoza meteo #vremea

Vremea, la extreme! Unde vor fi 33 de grade Celsius si unde vor fi vijelii

Meterologii anunta ca pentru astazi o vreme neobisnuit de caldain sudul si estul tarii, dar cu averse consistente in nord, nord-vest, centru si la munte.

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, calduroasa dupa-amiaza, in majoritatea regiunilor, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade pe litoral si 32...33 de grade in Campia de Vest. Dupa-amiaza, in nord-vestul, nordul si centrul tarii, precum si la munte vor fi innorari temporar accentuate si local averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului, trecator si izolat cu aspect de vijelie.

Pe spatii mici, cantitaţile de apa vor depasi 20-25 l/mp si va cadea grindina. in restul teritoriului, vremea va fi frumoasa.

Maine,  vremea instabila s ementine!  Vor fi innorari temporar accentuate si intervale de timp in care se vor semnala averse, si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in prima parte a zilei in regiunile vestice, nordice si centrale, apoi, treptat, si in restul teritoriului. Izolat va cadea grindina. Valorile termice vor fi in scadere si se vor apropia de cele normale la aceasta data, exceptand estul si sudul tarii, unde local vremea se va mentine calduroasa; se vor inregistra temperaturi maxime cuprinse intre 22 de grade in Dealurile de Vest si 32 de grade in est si sud-est.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea