Social

#cod portocaliu ninsori #vreme decembrie 2014 #vreme revelion #prognoza meteo #ninsori

Vremea inainte de Anul Nou: iata cum intampinam Revelionul!

Saptamana Revelionului 2015 vine cu o vreme autentica de iarna, astfel ca Anul Nou ne va surprinde printre nameti si temperaturi negative. Ninsorile si viscolul imprastie inghetul pe intregul teritoriu al tarii, ceea ce inseamna ca ultimele zile din luna decembrie vor fi marcate de ger.

Astazi, meteorologii au emis un cod rosu de ninsori, viscol, precipitatii mixte si polei in judetele Buzau, Vrancea si Braila, precum si un cod portocaliu si galben in alte 21 de judete, valabile pana in aceasta seara, la ora 18.

Ninsorile vor cuprinde treptat intreaga tara, iar in jumatatea de sud a Moldovei, cea mai mare parte a Munteniei si nordul Olteniei vor fi abundente si se va depune un strat nou si consistent de zapada.

Marti, ninsorile de restrang in zonele de sud, est si de munte. In Bucuresti, se anunta o maxima de -6 grade. Miercuri, in ultima zi a anului 2014, ne vom confrunta cu un ger intens, de pana la -20 de grade Celsius (in Transilvania). Vantul va sufla cu putere in sudul Moldovei si in Dobrogea. In Bucuresti, vor fi -10 grade C la amiaza si -16 grade in Noaptea de Revelion.

Noaptea dintre ani va fi geroasa in toata tara, cu temperaturi medii de -15 grade C. Frigul siberian va marca si primele zile din 2015, cand va mai ninge slab pe alocuri.

Sursa foto: takepart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea