Social

# vremea in weekend #prognoza meteo

Vremea in weekend: mai bine la mare sau la munte?

Fie ca ramaneti in Capitala sau aveti planuri de evadare la mare sau la munte, vremea tine cu voi. Va fi cald, chiar foarte cald in Bucuresti, iar apa marii incepe sa se incalzeasca.

In Bucuresti, vremea se va mentine calduroasa la orele amiezii, cu temperaturi ridicate, de 31-32 de grade Celsius. Si noapte se incalzeste, maxima fiind de 18 grade. Este posibil sa se mai innoreze, dar sansele de ploaie sunt mici.

La munte, vremea va fi calda si usor instabila. Este posibil sa ploua, aversele fiind insotite de descarci electrice. Izolat vor fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Valorile termice vor creste usor fata de zilele precedente. 

La mare, vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil la senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade Celsius. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 20 si 21 de grade Celsius.

In restul teritoriului, vremea se mentine calda, mai ales in Campia de Vest si in nordul Moldovei. In zonele de deal va bate vantul, insa sansele de ploaie sunt reduse. 

Foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea