Social

#prognoza meteo #descarcari electrice #innorari

Vremea in urmatoarele trei zile. Vezi unde va ploua torential

Ploile si vremea instabila vor continua si in zilele urmatoare. Astazi va fi destul de rece in nordul, vestul si centrul tarii, iar cerul va fi noros, cu mari sanse de averse si descarcari electrice, in special in Maramures si in Crisana, dar si pe arii restranse din Transilvania, Banat si in jumatatea de nord a Moldovei.

Cantitatile de apa vor depasi chiar si 35 l/mp la munte. In celelalte regiuni ale tarii, temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, insa conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperaturile maxime se vor situa intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade.

Maine, vremea se va incalzi in aproape toate regiunile tarii. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 si 29 de grade Celsius, iar cele minime, intre 7 si 18 grade. Cerul va fi noros in nordul, nord-vestul si centrul tarii, unde local vor fi averse insotite de descarcari electrice.

Procesul de incalzire a vremii va continua si miercuri, iar temperaturile maxime se vor situa intre 21 si 29 de grade Celsius. Vor fi innorari temporare in regiunile sudice si vestice.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea