Social

#final februarie #predictii meteo #anm #temperaturi #vremea #martie #primavara

Vremea in urmatoarele 4 saptamani! Ce temperaturi ne asteapta la inceputul lunii martie

Meteorologii se asteapta ca temepraturile sa creasca la finalul lunii februarie, temperaturile depasind normalul perioadei. Cu toate acestea, luna martie incepe cu temperaturi apropiate de mediile multianuale, estimeaza ANM.

 

In saptamana 22 februarie-1 martie temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei, in toata tara, inclusiv in zonele montane.  

In saptamana 01-08 martie meteorologii anunta temepraturi apropiate de cele normale ale perioadei, usor mai scazute in zona montana si de sud-est a tarii. Precipitatiile vor fi deficitare in toata tara.  

In saptamana 08-15 martie meteorologii estimeaza temperaturi medii apropiate de normalul perioadei in toata tara.  In acelasi timp precipitatiile vor fi normale pentru aceasta perioada, usor deficitare in zonele montane.

In perioada 15-22 martie, ultima saptamana a intervalului, meteorologii anunta temperaturi usor mai crescute, dar obisnuite pentru aceasta perioada. Este posibil insa ca precipitatiile sa fie mai abundente, in special in zona de nord a tarii, potrivit ANM.  

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea