Social

#vremea pe o luna #vremea in tara #prognoza meteo #vremea #starea vremii

Vremea in urmatoarea luna! Ce temperaturi ne astepta in urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru o luna. Afla asadar, cum va fi vremea pana pe 17 mai, ce temperaturi ne asteapta si unde va ploua. 

 

Vremea in perioada 19 – 26 aprilie

Potrivit ANM, in perioada 19-26 aprilie, valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice perioadei, pe tot teritoriul tarii. Regimul pluviometric va fi local excedentar in regiunile nord-vestice si in extremitatea de sud si sud est a tarii, dar si local deficitar in sud-vest si nord-est, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in perioada 26 aprilie – 3 mai

In jumatatea nordica a tarii temperaturile vor fi mai scazute decat normalul perioadei. In restul teritoriului insa, temperaturile se vor fi apropiate de cele specifice pentru aceasta perioada. Cantitatile de precipitatii vor fi in general excedentare in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, iar in rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea in perioada 3 – 10 mai

Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei in toata tara. Regimul pluviometric se va situa in general in jurul celui normal pentru acest interval, in toate regiunile.

Vremea in perioada 10 – 17 mai

Si in ultima saptamana a intervalului valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Vremea va fi insa mai secetoasa, cantitatile de precipitatii fiind deficitare pentru aceasta perioada a anului.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea