Social

#minivacanta 1 decembrie #vremea in bucuresti #vremea in tara #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vremea in minivacanta de 1 decembrie! Afla unde va ninge

Ti-ai facut planuri pentru minivacanta de Sfantul Andrei si 1 decembrie? Afla cum va fi vremea in tara si in Capitala in cele patru zile de vacanta, unde va ploua si unde va continua sa ninga.

Joi, 30 noiembrie

In Bucuresti, de Sfantul Andrei, vremea va fi calda pentru acesta perioada a anului. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 7 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 9 grade Celsius. Cerul va fi partial noros iar vantul va sufla slab.

In tara, vremea va fi in general frumoasa in cursul zilei de 30 noiembrie. Temperaturile vor fi usor mai crescute decat normalul perioadei, iar soarele isi va face simtita prezenta in special in zonele joase de relief. La munte, cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate precipitatii sub forma de ploi, lapovita si ninsoare, in special pe creste. Vantul va sufla slab, pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre -4 si 7 grade Celsius, iar cele maxime intre 2 si 10 grade Celsius.

Vineri, 1 decembrie

In Bucuresti, de Ziua Nationala a Romaniei, vremea va fi predominant noroasa, insa se va mentine in continuare calduroasa. Temperaturile maxime vor urca pana la 10 grade Celsius, iar cele minime nu scad sub 5-7 grade Celsius.In cursul diminetii sunt posibile ploi sporadice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri.

In tara, vremea incepe sa se raceasca usor, iarna facandu-si simtita prezenta in majoritatea regiunilor tarii, in timp ce precipitatiile mai ales sub forma ploi si lapovita, dar si de ninsoare (in special la munte), isi vor face simtita prezenta. Mercurul din termometre va scadea usor in cea mai mare parte a tarii. Minimele vor fi in general negative, acestea incadrandu-se intre -7 si 2 grade Celsius. In schimb, Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 7 grade Celsius.

Sambata, 2 decembrie

In Bucuresti vremea va fi in general inchisa, in special dimineata si noaptea, cand vor fi conditii de ceata si trecator, burnita. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi de 9-10 grade Celsius, iar cea minima in jurul a 4 grade Celsius.

In tara, cerul va fi temporar noros; ceata, va fi prezenta, in zonele joase de relief. In regiunile vestice si de nord-vest, pe arii restranse, va ploua slab, in cursul noptii, timp in care, in zona Carpatilor Occidentali, trecator, vor fi posibile si fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in vestul tarii, in extremitatea sa de rasarit si la munte, in special pe creste.

Temperaturile maxime, mai ridicate decat cele normale la aceasta data, in interiorul arcului carpatic, vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -3 si 7 grade Celsius, usor mai mici in depresiunile din estul Transilvaniei, dar si mai mari, pe litoral.

Duminica, 3 decembrie

In Bucuresti, vremea va fi in genera noroasa si sunt asteptate precipitatii sub forma de ploaie. Temperaturile maxime vor urca pana la 7 grade Celsius, in timp ce temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 1 grad Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In tara vremea va fi inchisa, innorarile cuprinzand, treptat, toate regiunile. In vest, nord si in centrul tarii innorarile vor fi accentuate si se vor inregistra precipitatii pe arii extinse. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate. In restul teritoriului, indeosebi dimineata, va mai fi ceata, asociata trecator cu burnita, iar ploi slabe, insa pe spatii mici, vor fi spre sfarsitul intervalului.

La munte, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe creste. Valorile termice vor fi, in general, peste normalul climatologic specific perioadei. Temperaturile minime se vor incadra intre 1 si 8 grade Celsius iar cele maxime intre 7 si 14 grade Celsius.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea