Social

#vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vremea, in continua schimbare. Temperaturi de primavara in luna lui gerar

Potrivit Institutului National de Meteorologie, vremea va fi deosebit de calda in urmatoarea perioada, ajungand pana la 15 grade Celsius in anumite regiuni ale tarii.

Astazi, in Bucuresti, maximele se vor situa in jurul valorii de 11 grade. Vor exista insa conditii reduse de ploaie. Si in restul tarii vremea va fi calduroasa, temperaturile maxime situandu-se intre 4 si 14 grade. In zona montana se vor inregistra precipitatii, cantitatile de apa depasind 15-20 l/mp, cu in Munţii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali.

Marti, vremea continua sa se incalzeasca, temperaturile mentinandu-se in continuare peste valorile normale. Astfel in Bucuresti maximele vor ajunge pana la 11-12 grade, in timp ce minimele nu vor scadea sub 0 grade. Cerul va fi mai mult senin.

In restul tarii, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 15 grade, iar cele minime se vor incadra intre -6 si 6 grade. Local se vor inregistra precipitatii mixte si vor fi conditii de polei.

Miercuri, in Capitala, vor fi innorari temporare si se vor inregistra intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra in jurul valorii de 10 grade, iar cele minime in jurul valorii de -1 grad.

In restul tarii, maximele vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar minimele se vor incadra intre -6 si 2 grade. La munte cerul va fi mai mult noros si vor predomina ninsorile. In regiunile nordice si centrale, vor cadea ploi, iar in cursul noptii sunt conditii de lapovita.

Sursa foto: trilulilu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea