Social

#prognoza meteo #starea vremii #vremea weekend #vremea #toamna #weekend

Vremea, in continua schimbare! Ce temperaturi te asteapta in weekend

Dupa o saptamana de ploi si frig vremea se va indrepta in majoritatea tarii. Weekendul vine cu vreme frumoasa si temperaturi crescute. Iata cum ca fi starea vremii la sfarsit de saptamana.

Vineri, maximele se vor incadra intre 16-22oC. In sudul tarii vor aparea innorari si sunt posibile ploi de scurta durata. In capitala norii se vor risipi si va aparea soarele. Maximele vor urca azi pana la 18oC.

Sambata vremea continua sa se incalzeasca. In campitala minimele vor inregistra 10oC iar maximele vor atinge 21oC, potrivit accuweather.com. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va adia slab. La munte vremea va fi predominant insorita iar maximele vor atinge pana la 22oC.

Duminica vremea se mentine calda in majoritatea tarii. In Bucuresti temperaturile maxime se vor incadra intre 23-25oC. La munte vremea va fi in continuare frumoasa, maximele ajungand pana la 24oC. Vor exista insa innorari trecatoare.

Sursa foto: blogs.channel4.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea