Social

# raciri accentuate #vremea bucuresti #anm #viscol #ninsori #meteo #bucuresti #conditii meteo

Vremea in Bucuresti, in urmatoarele zile! Vremea se va raci accentuat si sunt asteptate ninsori insemnate cantitativ

Bucurestiul nu scapa de vremea rea. In urmatoarele zile vremea se va raci accentuat si sunt asteptate ninsori si vant puternic.

Astazi, vremea se va mentine deosebit de calda, cu o temperatura maxima in jurul a 14 grade. Cerul va avea innorari si temporar va ploua. Vantul va deveni in general moderat in orele serii, cu rafale de pana la 40...45 km/h.

Incepand din seara zilei de joi si pana vineri, inclusiv, vremea se va raci brusc si accentuat, astfel ca vineri dimineata temperatura aerului va cobori pana in jurul valorii de -2 grade si nu va depasi 0...1 grad pe parcursul zilei. La inceput va ploua, iar dupa miezul noptii si in prima parte a zilei de vineri vor predomina ninsorile si se va depune strat de zapada neuniform, cu grosime in general de 2...5 cm. Temporar, mai ales in orele dupa-amiezii, vantul va avea intensificari cu rafale de 45...55 km/h, amplificand senzatia de frig.

Sambata vremea va fi deosebit rece, geroasa in orele diminetilor in zona periurbana, astfel ca minimele termice vor fi de -11..-7 grade, iar la amiaza se vor inregistra valori de -2...0 grade. Vantul va sufla in general moderat, in medie cu 30...35 km/h, amplificand senzatia de rece. Cerul va deveni partial noros, vor fi conditii de ceata cu depunere de chiciura si se poate forma ghetus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea