Social

# ravagii romania # vremea romania #inundatii #vreme

Vremea face ravagii! Cod rosu de inundatii in Romania!

Vremea rea face ravagii in Romania. Ploile torentiale din ultimele ore aduc dupa sine inundatii de proportii.

 

Mai multe localitatii din Satul Mare au fost afectate deja de inundatii iar un drum national a fost inchis. Desi avertizarea de inundatii a expirat in aceasta dimineata, efectele precipitatiilor sunt resimtite in continuare. Zeci de case au fost afectate de suvoaiele de apa.

Drumul National DN19A a fost inchis, deoarece din cauza suvoielor de apa era impracticabil. Circulatia a fost redirectionata pe DJ 195A, insa traficul este restrictionat si pe aceasta zona pentru autovehiculele de 7,5 tone si peste, potrivit realitatea.net.

Avertizare de tip cod rosu de inundatii

Mai mult, hidrologii au emis o avertizare de tip cod rosu de inundatii pentru  un afluent al raului Covasna. 

"Ca urmare a precipitatiilor inregistrate, a celor prognozate si propagarii, se vor produce in continuare scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte severe de inundatii locale si cresteri importante de debite si niveluri cu depasiri ale COTELOR DE PERICOL pe raurile din bazinele hidrografice: Maria (afluent al Crasnei), judetul Satu Mare", se arata in avertizarea de pe site-ul INHGA. 

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea