Social

# vremea de 1 mai # 1 mai #vremea de paste #meteorologi #paste

Vremea de Paste si 1 Mai! Ce temperaturi anunta meteorologii

Daca ultimele zile au fost calduroase si te-au facut sa simti ca primavara si-a intrat in drepturi, meteorologii anunta o racire a vremii incepand de maine, 14 aprilie, care va dura timp de trei saptamani.

Vremea se va mentine racoroasa pana pe 3 mai, cand temperaturile vor incepe sa revina la normal.

Iata cum va fi vremea de Paste si 1 Mai

Vremea de Paste si 1 Mai! In perioada 13 – 19 aprilie  valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice acestui interval, in toata tara. In partea vestica a tarii temperaturile pot fi negative pe timpul  noptii.  Regimul pluviometric va fi excedentar in jumatatea nordica a tarii, dar mai ales in regiunile centrale si de nord-vest, iar in rest va fi in general apropiat de cel normal pentru aceasta perioada.

Vremea de Paste si 1 Mai! In perioada 20 – 26 aprilie temperaturile medii vor fi mai mici decat normalul perioadei, in toata tara. Cantitatile de precipitatii se vor situa in general in jurul celor normale pentru aceasta perioada, dar cu posibilitatea unui deficit local in extremitatea nordica a tarii.

Vremea de Paste si 1 Mai!  In perioada 27 aprilie – 3 mai, care cuprinde si minivacanta de Paste si de 1 Mai, tempraturile medii ale aerului vor avea valori mai coborate decat normalul perioadei, in toata Romania. Regimul pluviometric va fi deficitar in toate regiunile, dar mai ales in zonele montane.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea