Social

#prognoza meteo #vremea #ninsori

VREMEA Atentionare speciala de la meteorologi pentru Bucuresti

Meteorologii au emis astazi o prognoza speciala pentru Bucuresti, valabila pana vineri, la ora 20. Astfel, vremea va fi in general inchisa. Va ninge in orele serii și pe parcursul noptii, temporar ninsoarea va fi moderata cantitativ și se va depune strat nou de zapada a carui grosime va fi in medie de 12...16 cm in dimineata zilei de vineri.

Vantul va sufla slab și moderat, cu viteze ce vor atinge 30…40 km/h in cursul serii și primele ore ale noptii. Temperatura va scadea treptat spre -3...-2 grade vineri dimineata.

Maine, 11.01.2019, in intervalul 08-20, cerul va fi noros, trecator va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zapada nou depus va fi nesemnificativa. Vantul va sufla slab și moderat, iar temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad.

Ninsori in toata tara

Administraţia Naţionala de Meteorologie (ANM) a emis ieri o informare meteo de ninsori si strat nou de zapada, intensificari temporare ale vantului, precipitatii mixte, polei, valabila de miercuri de la ora 22.00 si pana vineri, la ora 12.00.

Meteorologii avertizeaza ca vor fi perioade cu precipitatii, predominant ninsori, in toate regiunile si se va depune strat nou de zapada local mai consistent, in special in Moldova.

In Dobrogea, sudul si estul Munteniei, precum si in sud-estul Moldovei vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp.

Mai ales in noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) si pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificari temporare ale vantului in jumatatea de est a teritoriului si la munte, cu viteze mai mari, rafale in medie de 55...65 km/h, pe crestele montane si in Moldova, unde ninsoarea va fi viscolita.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea