Social

#vreme schimbatoare #temperaturi #vremea #starea vremii #conditii meteo

Vreme schimbatoare la inceput de saptamana! Ce temperaturi ne asteapta

Vremea incepe sa devina capricioasa. Desi in prima parte a saptamanii temperaturile vor fi placute, normale pentru aceasta perioada, treptat vremea se va incalzi devenind caniculara. Iata la ce te poti astepta in perioada urmatoare.

Luni vremea se va racori in special in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice in special in zona de munte. Temperaturile maxime de vor situa intre 25-32 grade Celsius

In Bucuresti, vantul va bate slab pana la moderat, si va prezenta unele intensifiari. Cerul va fi variabil. Maximele se vor incadra intre 30-32 grade Celsius.

Marti vremea se va incalzi in majoritatea tarii, temperaturile depasind normalul perioadei. innorarile vor fi temporare in vest, centru si zona montana, unde pe arii restranse sunt asteptate ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice si de unele intensificari ale vantului. Temperaturile minime se vor incadra intre 13 si 21 grade Celsius iar cele maxime intre 25 si 33 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult senin, iar vremea calduroasa. Temperaturile minime se vor incadra intre 17 si 18 grade Celsius iar cele maxime intre 31 si 32 grade Celsius.

Miercuri, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, iar in sud caniculara. Cerul va fi variabil, cu innorarile temporar accentuate in regiunile extracarpatice si in zona montana. Local sunt asteptate averse. Temperaturile minime se vor incadra intre 14 si 22 grade Celsius iar cele maxime intre 27 si 36 grade Celsius.

In Capitala vremea va fi calduroasa, chiar caniculara. Temperaturile minime se vor incadra intre 18 si 19 grade Celsius iar cele maxime intre 33 si 34 grade Celsius.

Sursa foto: keyword-suggestions.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea