Social

#vreme rece #vreme #prognoza

Vreme rece in toata tara in urmatoarele zile. Temperaturile ajung chiar si la 0 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in urmatoarele zile, vremea se va raci din ce in ce mai mult, in unele zone ale tarii temperaturile ajungand chiar si la 0 grade Celsius. Ploile insemnate cantitativ isi vor face si ele aparitia in majoritatea regiunilor.

Sfarsitul de saptamana se anunta unul destul de racoros. Sambata va fi una dintre cele reci zile din aceasta toamna, cu temperaturi sub media normala pentru aceasta perioada.

Dimineata va debuta cu temperaturi la limita inghetului, iar in zonele depresionare, minimele vor ajunge chiar si la 0 grade Celsius. In regiunile intracarpatice, cerul va fi mai mult noros si vor cadea ploi slabe cantitativ, iar la altitudini de peste 1.800 de metri pot aparea chiar precipitatii mixte.

In celelalte zone ale tarii, vremea va fi usor mai calduroasa, iar ploile isi vor face aparitia izolat si vor avea caracter temporar. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade Celsius.

Meteorologii avertizeaza insa ca, in perioada urmatoare, temperaturile vor scadea din ce in ce mai multe, iar vremea va fi in general ploioasa.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea