Social

#conditii meteeo #temperaturi weekend #starea vremii #meteo #vremea in tara #vremea bucuresti #vremea weekend

Vreme frumoasa la inceput de septembrie! Ce temperaturi ne asteapta in weekend

Toamna se lasa asteptata! Vremea va fi frumoasa in toata tara la final de saptamana, spre bucuria celor care isi doresc ca vara sa dureze mai mult. Iata ce temperaturi ne asteapta in acest weekend.

 

Vineri vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor in majoritatea tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi dupa-amiaza, in zonele de deal unde pe arii restranse pot cadea averse de scurta durata. In zona Carpatilor Meridionali si Orientali, se vor inregistra izolat ploi slabe insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea se va incalzi usor iar cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab, pana la moderat iar temperaturile maxime vor urca pana la 28-29 de grade Celsius.

Sambata vremea continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil iar in zonele de munte se vor inregistra innorari, iar pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 31 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine frumoasa iar cerul va fi mai mult senin. Temperaturile maxime se vor urca pana la 28-29 de grade Celsius, iar cele minime se vor inregstra in jurul valorii de 14 grade Celsius.

Duminica vremea se va raci usor in special in zona de munte si pe litoral. In zonele Carpatice cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza, seara, dar si in prima parte a noptii, cand, izolat, vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari. Pe litoral cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 19 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine frumoasa, fiind similara cu cea de sambata. Temperaturile maxime se vor urca pana la 28 de grade Celsius, iar cele minime se vor inregstra in jurul valorii de 14-15 grade Celsius.

Sursa foto: wallpaperscraft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea