Social

# vremea in weekend #vreme primavara #temperaturi #starea vremii #decembrie #meteo #primavara

Vreme de primavara la mijlocul lui decembrie! Ce temperaturi ne asteapta la final de saptamana

Finalul de saptamana vine cu vreme deosebit de calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile vor urca pana la 14 grade Celsius.

 

Vineri vremea va fi calduroasa in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. In Maramures si Crisana sunt asteptate ploi sporadice iar noaptea si in Banat si local in vestul si nord-vestul Transilvaniei. In zonele montane precipitatiile vor fi mixte si sunt conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe creste. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 14 grade Celsius, cel mai cald fiind in Oltenia.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de calduroasa pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade Celsius. Spre seara si noaptea sunt conditii de ceata.

Sambata vremea va ramane in continuare calduroasa pentru aceasta data. In vestul, nord-vestul si centrul tarii innorarile vor persista si treptat se va extinde aria precipitatiilor. Acestea vor fi sub forma de ploaie in prima parte a intervalului, apoi vor predomina ninsoarea si lapovita, in timp ce la munte va ninge. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In sudul si estul teritoriului, cerul va fi variabil, iar spre seara va deveni mai mult noros si sunt posibile precipitatii. Vantul va avea intensificari in zona montana. Temperaturile minime se vor incadra intre -2 si 8 grade Celsius iar cele maxime intre 4 si 14 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine calduroasa pentru aceasta data. Cerul va fi partial noros, iar sansele de ploaie sunt slabe. Temperaturile minime se vor incadra intre 1-2 grade Celsius, iar maximele vor urca pana la 9-10 grade Celsius.

Duminica vremea se va raci in toata tara. Cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate precipitatii pe arii extinse. In zonele joase de relief se vor inregistra ploi si pe alocuri lapovita, iar la munte vor predomina ninsorile.

In Bucuresti vremea se raceste usor, iar cerul va fi mai mult noros. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor cobori pana la -4 grade Celsius, iar maximele nu vor urca mai mult de 5 grade Celsius.

 

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea