Social

#vreme 1 mai #prognoza meteo Paste #vreme paste

Vreme de gratar sau de stat in casa de Paste?

Vesti bune de la meterologi! In zilele urmatoare, valorile termice vor fi normale pentru sfarsitul lunii aprilie. In ziua de Paste vremea se va incalzi usor, iar innorarile vor fi temporare doar in unele zone din tara!

Vineri, mercurul urca si pana la 24 de grade. In a doua parte a zilei insa vom avea parte de ploi, pe alocuri insotite si de tunete si fulgere.

In Bucuresti, temperaturile apropiate de cele normale pentru final de aprilie, de 20 de grade. In cursul zilei, insa, vor fi innorari si temporar va ploua slab, iar noaptea cerul va deveni variabil.

La munte, vremea va fi racoroasa si in general instabila. Cerul va avea innorari, temporar se vor semnala averse si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20-25 l/mp, in zona Carpatilor Orientali si Meridionali. Vantul va prezenta unele intensificari.

Meteorologii promit ca vor fi 21 grade la Arad, Timisoara si Cluj Napoca si 22 de grade la Satu Mare. Ploile contureaza insa tabloul meteo, asa ca ar fi bine sa aveti umbrelele la indemana.

In Moldova e vreme destul de rece, cu maxime de 18 grade la Iasi, 17 la Vaslui si doar 15 grade la Suceava. Ploua, insa, mai ales in a doua parte a zilei, cand si vantul devine ceva mai agitat.

La Constanta se anunta 20 de grade, in timp ce in Craiova si la Giurgiu meteorologii anunta pana la 23 de grade. Spre dupa-amiaza, insa, se intorc ploile, care vin insotite si de tunete si fulgere.

Sambata apar ploi locale in Maramures, Transilvania si Moldova; in zona Orientalilor se pot strange si 25 l/mp. Si in sud este posibil sa vina aversele. Se raceste usor in nord si nord-est.

Ziua de 1 Mai aduce vreme placuta, chiar daca vor aparea ceva nori de averse prin sud-vest si la munte, in special dupa pranz.Noaptea de duminica spre luni aduce ploi consistente.

Mai multe informatii desppre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea