Social

#ploi #precipitatii #vreme #prgnoza meteo

Vreme cu surprize in weekend!

Dupa ce ieri, termometrele au aratat chiar si 31 de grade Celsius - in Lunca Dunarii, temperaturile vor incepe sa scada și incep ploile!

Astazi, in estul tarii vor fi unele innorari, doar izolat vor fi ploi. Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte.

In Bucuresti, desi temperatura aerului va scadea, vremea ramane mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata, si maxima va ajunge la 23 de grade.

La munte, innorarile se vor accentua treptat in masivele vestice si sud-vestice unde, indeosebi seara si in cursul noptii pe arii extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. In restul zonelor montane, insa, cerul va fi temporar noros, iar ploi de scurta durata se vor semnala pe spatii mici. Cantitatile de apa ce se vor cumula vor fi mai insemnate, local in zona Muntilor Banatului si in grupa vestica a Carpatilor Meridionali. La amiaza, vor fi 16 grade la Paltinis, 18 la Preadeal, 13 grade la Semenic, 15 la Sinaia, 17 la Arieseni si 12 grade la Vf. Toaca din masivul Ceahlau.

Sambata se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice, pe arii relativ extinse in jumatatea de vest a tarii si local in rest. Izolat, indeosebi la munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va avea unele intensificari la munte, in est si sud-est. Temperaturile maxime vor fi in scadere, dar in regiunile extracarpatice vor fi tot deasupra celor normale pentru aceastei perioada, astfel incat vor fi cuprinse intre 13...14 grade pe litoral si 24 de grade in sudul Munteniei.

In Capitala, vreme instabila. Dupa-amiaza vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice si o maxima de 22 de grade.

Si duminica - o vreme inchisa. Pe arii relativ extinse, in toate regiunile, temporar vor fi ploi, mai ales averse si posibil descarcari electrice, iar vantul va avea unele intensificari in sud-vest si la munte. Pe arii restranse, cantitatile de apa cumulate vor fi mai insemnate, indeosebi in zona Carpatilor Meridionali. Maximele se vor incadra intre 15 grade la Timisoara si Miercurea Ciuc si 23 de grade in Bacau, mai coborate in zona Deltei Dunarii, spre 13 grade.

Ploua si in Bucuresti duminica, in jur de 11 grade dimineata si 17-18 grade la amiaza.

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea