Social

# vremea in weekend #temperaturi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme capricioasa tot weekendul. Iata ce feste ne poate juca!

Ultimele zile ne-au obisnuit cu o atmosfera primavaratica in aer, in special in timpul zilei, dar vremea de afara continua sa ne joace feste in acest weekend. Temperatura va fi in scadere cu cateva grade la nivelul intregii tari, iar cerul se va innora treptat.

Ziua de vineri debuteaza cu un cer preponderent noros si cu ceata raspandita la nivelul intregii tari. Maximele sunt in scadere, cu temperaturi medii de 3-5 grade Celsius in majoritatea regiunilor. Face exceptie Banatul, unde la pranz se vor inregistra 10 grade.

Sambata, vremea se raceste considerabil in jumatatea sudica a tarii. Vom avea parte de o maxima termica de 3 grade in Bucuresti si de temperaturi de 4-6 grade in Moldova si Dobrogea. In Maramures si Banat insa, temperaturile sunt mult peste media inregistrata in aceasta perioada: 10-12 grade Celsius.

Ultima zi din weekend va aduce si ploi in nordul si in vestul tarii, temperaturile ramanand in continuare ridicate in aceste regiuni: 9 grade in Baia Mare si 13 in Timisoara. In restul tarii, cerul va fi partial noros, iar maximele termice se incadreaza in intervalul 3-6 grade Celsius.

Sursa foto: goixpic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea