Social

#descarcari electrice #prognoza meteo #averse #vreme

Vreme capricioasa! Prognoza pentru toata saptamana

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca luni temperaturile trec de 30 de grade, insa seara vin ploile in averse si descarcarile electrice.


Astazi, in vestul, centrul si nordul tarii, vremea va fi in general instabila si se va raci. Pe arii extinse in Maramures, Transilvania si la munte, local in Moldova, Crisana si Banat vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, in cursul zilei vremea va fi calduroasa, cu cerul variabil, iar spre seara si noaptea vor fi unele innorari.

In Bucuresti, vremea va fi calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 31... 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice.


Prognoza pentru marti

Vremea va fi in general instabila. Temporar cerul va avea innorari ziua si in prima parte a noptii, cand se vor semnala averse si descarcari electrice in Maramures, Transilvania, in zonele de deal si de munte, local in Crisana, Moldova, Muntenia, Dobrogea si doar izolat in restul teritoriului. Cantitatile de apa vor putea depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 22 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 20 de grade pe litoral.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si seara cand vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 28... 29 de grade, iar cea minima de 15... 17 grade.

Prognoza pentru miercuri


Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor, devenind, local, calduroasa in regiunile vestice si sudice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, in nordul, centrul si estul tarii unde doar pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 34 de grade, iar cele minime intre 9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21 de grade pe litoral.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 16...18 grade.

Prognoza pana la sfarsitul saptamanii

Valorile termice vor fi in crestere, iar vremea va deveni calduroasa in regiunile vestice, sudice, sud-estice, local in centru si izolat in restul teritoriului. Probabilitatea aparitiei manifestarilor de instabilitate atmosferica va fi mai ridicata in nordul tarii.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea