Social

#prognoza meteo #starea vremii #meteo #vreme capricioasa

Vreme capricioasa la inceput de saptamana! Ce ne asteapta in urmatorul interval

Dupa un weekend cu temperaturi de iarna, vremea incepe sa se incalzeasca, in special in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor ajunge pana la 19 grade Celsius in urmatoarea perioada.

Astazi cerul va fi variabil in sud si sud-est, iar in restul tarii va fi mai mult innorat si va ploua slab in Maramures, local in Transilvania. In Banat si Moldova se vor inregistra precpitatii pe arii restranse. Vantul va avea intensificari in cea mai mare parte a tarii. Maximele vor urca pana la 19 grade, in Dobrogea.

In Bucuresti vremea se va incalzi treptat, maximele urcand luni pana la 17 grade. Celsius Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat, potrivit mediafax.ro.

De Marti vremea se va raci usor in toata tara, dar in special in regiunile vestice, sudice si sud-estice. In schimb in partea de nord si nord-est acestea vor semnala o usoara crestere. Maximele se vor incadra intre 8 si 14 grade Celsius iar minimele intre se vor situa intre -4 si 6 gradeCelsius, cel mai cald fiind pe litoral.

In vest, sud, centru va ploua pe arii restranse, iar seara si noaptea precipitatiile se vor extinde in majoritatea regiunilor. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

In Bucuresti cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra ploi sporadice. Temperaturile minime vor urca pana la maxim 5 grade Celsius iar cele maxime nu vor depasi 12 grade Celsius.

Sursa foto: botosaninews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea