Social

#descarcari electrice #ploi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme capricioasa la final de saptamana! Unde va ploua si unde va fi soare

Finalul de saptamana vine cu vreme calda insa nu vom scapa de ploi. Majoritatea tarii va fi acoperita de nori si se vor inregistra precipitatii insotite de descarcari electrice.

Vineri, vremea se va incalzi usor insa va continua sa fie instabila in majoritatea regiunilor. In cea de-a doua parte a zilei de vor inregistra innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice și intensificari de scurta durata ale vantului, in special in estul tarii si la munte. Pe arii restranse vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 si 28 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate dupa-amiaza si seara cand se vor inregistra averse si descarcari electrice. Maximele nu vor depasi 24 de grade Celsius.

Sambata, temperaturile continua sa creasca, insa cerul va fi in continuare innorat in majoritatea regiunilor, in special in cea de-a doua parte a zilei. In zona Carpaţilor Orientali se vor inregistra averse si descarcari electrice, in special in a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea continua sa se incalzeasca insa cerul va ramane in continuare innorat. Spre seara vor fi conditii de ploaie si descarcari electrice. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 14-15 grade Celsius, iar maximele vor urca pana la 26 de grade Celsius.

Duminica, temperaturile continua sa creasca si vor fi mai ridicate decat in mod normal pentru aceasta perioada. Spre seara in schimb, se vor inregistra innorari pe arii extinse si precipitatii insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 32 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea continua sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima se va situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, iar maximele vor urca pana la 27 de grade Celsius.

Sursa foto: rfi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea