Social

#vreme #ploi #prognoza meteo #descarcari electrice

Vreme capricioasa in urmatoarele zile

Vremea va fi in general frumoasa in urmatoarele zile, insa va mai ploua in anumite regiuni. Vantul va sufla slab, insa temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada.

Astazi, temperaturile medii se vor incadra in limitele normale, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-estul tarii, unde va ploua pe arii restranse, in special in Carpatii Orientali.

Vor fi, de asemenea, ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice in Carpatii Meridionali, in Transilvania, Oltenia si Muntenia. Vantul va sufla slab, cu intensificari locale in Moldova si la munte. Temperaturile maxime se vor situa intre 23 si 30 de grade Celsius.

Maine, vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si cu unele innorari in nord, centru si la munte, unde izolat vor si ploi slabe, insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi insa in crestere, intre 23 si 33 de grade Celsius.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea