Social

#cum va fi vremea de 1 Mai #minivacanta 1 Mai #prognoza 1 mai #vreme 1 mai #1 mai

Vreme capricioasa de 1 Mai. Ultimele date de la meteorologi

Minivacanta de 1 Mai vine cu vreme schimbatoare si cu nori in special la mare si la munte. Vom avea parte totusi si de intervale cu soare si temperaturi ridicate, normale pentru aceasta perioada din an.

Vineri, 1 Mai, vremea va fi frumoasa in general, insa vor aparea cativa nori in zona centrala a Dobrogei si izolat la munte. In aceste zone sunt sanse sa apara ploi scurte, mai ales dupa-amiaza. In schimb, in regiunile nord-vestice norii se vor inmulti in a doua parte a zilei si se vor semnala ploi pe arii extinse. Temperaturile se vor situa undeva intre 13 si 16 grade la munte si 18-21 de grade pe litoral.

Sambata, 2 mai, vremea va fi instabila, apar innorari accentuate, averse si descarcari electrice in vestul, nordul si centrul tarii, precum si la munte. Pe litoral si in partea de sud a tarii, inclusiv in Bucuresti, apar norii care vor aduce ploi de scurta durata in a doua parte a zilei. Termometrele vor arata 13-14 grade la munte si 18-19 grade la malul marii.

In ultima zi a minivacantei, temperaturile vor fi destul de ridicate, 23 de grade in Bucuresti, 18-21 de grade la mare. Sansele de ploaie sunt reduse, doar la munte fiind asteptate ploi in cursul dupa-amiezii.

 
Sursa foto: altphel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea