Social

#temperaturi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme calduroasa la inceput de saptamana! Ce temperaturi ne asteapta

Vremea va fi deosebit de calduroasa la inceput de saptamana, anunta meteorologii. Cerul va fi insa variabil si sunt conditii de precipitatii slabe. Iata cum va fi vremea in urmatorul interval.

 

Luni vremea va fi deosbit de calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie pe arii extinse, posibil insotite de descarcari electrice. In zona montana precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si chiar ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte si local si in restul teritoriului, mai ales ziua. Izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 19 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si spre seaa si noaptea vor fi conditii e ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va incadra in jurul valorii de 16-17 grade Celsius.

Marti vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si mai ales dupa-amiaza si noaptea, local vor fi ploi slabe in vest si sud si cu totul izolat in rest. La munte sunt asteptate precipitatii sub forma de lapovita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile minime se vor incadra intre 1 si 10 grade Celsius iar cele maxime 11 si 19 intre grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine deosbit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil cu unele innorari si ploi slabe, in special in a doua parte a zilei. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura minima se va incadra intre 6 si 7 grade Celsius iar cea maxima va urca pana la 18 grade Celsius.

Miercuri vremea se va raci usor fata de intervalul precedent, insa temperaturile vor fi in continuare deosebit de ridicate pentru aceasta perioada. Cerul va avea innorari temporare i va ploua slab, in special in sub-vestul tarii si in zonele montante, si izolat in rest. La altitudini mari, pe arii restranse si trecator, mai pot fi si ninsori sau lapovita. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 7 grade Celsius iar cele maxime 9 si 18 intre grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi in continuare calda, cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in cursul zilei. Temperatura minima se va incadra intre 3 si 5 grade Celsius iar cea maxima va urca pana la 16-17 grade Celsius.

 

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea