Social

#meteo #vremea #prognoza meteo # prognoza vreme # agentia nationala de meteorologie

Vreme calduroasa in toata tara

Agentia Nationala de Meteorologie a anuntat ca miercuri si joi vremea va fi calduroasa, de vara, cu temperaturi mari in aproape toate regiunile tarii.

Miercuri

Vremea se va mentine calduroasa, local caniculara dupa-amiaza in sudul tarii. Cerul va fi variabil la senin, cu unele innorari seara si noaptea in regiunile nord-vestice, unde vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade , iar cele minime intre 13 si 21 de grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana in jur de 7 grade.

Joi

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, in special in regiunile sudice, unde izolat va fi canicula. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul, in centrul si in estul tarii, precum si in zona montana, unde pe arii restranse vor fi averse slabe si descarcari electrice .

Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade, mai ridicate in Campia Romana , pana in jur de 35 de grade; minimele termice vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, mai mici in depresiunile intramontane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea