Social

#viza SUA #viza america #interviu viza sua

Vrei viza pentru SUA? Poti programa online interviul pentru obtinerea ei!

Romanii care vor sa obtina viza pentru SUA vor putea programa online interviurile pentru acordarea acestora, anunta Ambasada SUA la Bucuresti.

Incepand cu data de 13 septembrie, programarea interviurilor pentru solicitantii de viza temporara in Statele Unite se poate face gratuit atat online, cat si telefonic.

Programarea online se face accesand www.ustraveldocs.com/ro. Pentru programari prin telefon, solicitantii au la dispozitie doua numare de telefon: 031 780 0260 (numar valabil pe teritoriul Romaniei) si (703)988-7105 (numar valabil din Statele Unite).

De asemenea, Ambasada SUA la Bucuresti pune la dispozitia celor care aplica pentru viza un serviciu de curierat gratuit prin care pot trimite informatii suplimentare dupa interviul de viza. Tot gratuit se asigura si expedierea pasaportului dupa ce viza a fost aprobata. Serviciul de curierat va putea fi folosit si pentru solicitantii de vize de imigrare.

Sursa: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea