Social

#cum sa slabesti #ceai # ceaiuri slabire

Vrei sa slabesti? 5 ceaiuri care fac minuni!

Vrei sa slabesti, dar nu stii cum sa faci acest lucru astfel incat rezultatele sa se vada cat mai repede? Cercetatorii britanici au alcatuit un top al celor mai eficiente ceaiuri pentru slabit, asa ca poti sa-ti alegi aliatul in lupta contra kilogramelor.

Ceaiul de papadie are un puternic efect detoxifiant si stimuleaza ficatul si rinichii in procesul de eliminare a toxinelor. Papadia contine vitamine (A, B, C, si D), proteine, glucide, dar si tanin si acid cafeic. Are actiune diuretica, depurativa si elimina toxinele din organism. Insa, mare atentie: nu trebuie sa consumi mai mult de doua cesti de ceai pe zi.

Un alt ceai care topeste celulita, este cel din codite de cirese, acestea avand un efect diuretic si proprietati depurative. Ajuta la eliminarea rapida a reziduurilor din sange si, implicit, a depozitelor de grasime.

Ceaiul de urzica te ajuta sa pierzi in greutate si elimina toxinele din organism. Pentru detoxifiere se poate folosi amestecul din urzica, soc, porumbar (flori), mesteacan (frunze). Se prepara o infuzie cu o lingurita din amestecul de plante la 250 ml de apa. Se consuma dimineata si seara cate o cana.

Ceaiul de lamaie te ajura sa arzi rapid grasimile. Se storc doua lamai intr-un litru de apa, apoi se taie lamaile ramase si se adauga in apa, care ulterior se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot cateva secunde se ia ceaiul de pe foc si se lasa sa se raceasca 10 minute.

Ceaiul verde este un inamic clasic al celulitei. Are si efecte antiinflamatorii, echilibreaza nivelul colesterolului din sange, te scapa de senzatia de oboseala, regleaza tensiunea arteriala si tonifica sistemul nervos. Ceaiul verde poate de asemenea inlocui cu succes cafeaua de dimineata.

Atentie insa! Aceste ceaiuri trebuie consumate separat, dar nicio cura nu trebuie sa depaseasca doua luni. Pentru eficienta, se consuma zilnic doua-trei cani de ceai, neaparat neindulcit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea