Social

#kruk romania #kruk #datorii

Vrei sa scapi usor de datorii? Apeleaza la KRUK Romania!

KRUK Romania este o companie de recuperare creante care ajuta persoanele cu dificultati financiare sa restituie mult mai usor datoriile pe care le au la banci sau la alte companii financiare nebancare, la furnizorii de utilitati si servicii de telefonie, etc.

Potrivit unor studii de piata, doi din trei romani au cel putin o datorie, fie la banca, fie la prieteni sau rude. De asemenea, mai mult de jumatate dintre romani sustin ca nu sunt deloc multumiti de situatia lor financiara din prezent.

Datoriile financiare reprezinta o sursa constanta de stres si griji ce pot genera probleme de sanatate, insomnii sau nervozitate. Din fericire, orice situatie dificila are o rezolvare.

in ceea ce priveste datoriile, KRUK Romania ofera cele mai bune solutii personalizate pentru persoanele care nu au posibilitatea financiara sa achite integral suma pe care o datoreaza.

KRUK Romania s-a lansat pe piata de profil din tara noastra in urma cu 12 ani. Fiind specializata in gestionarea completa a creantelor, compania ajuta atat persoanele fizice, cat si pe cele juridice sa isi ramburseze datoriile intr-un mod eficient.

Cum functioneaza KRUK Romania?

in primul rand, specialistii KRUK discuta cu persoana aflata intr-o postura financiara dificila, astfel incat sa inteleaga situatia creata si sa ofere cele mai bune solutii de plata. in acest sens, angajatii KRUK evalueaza si analizeaza situatia impreuna cu clientul pentru a gasi cea mai buna modalitate de plata a datoriei, in rate esalonate, stabilite de comun acord.

Clientul are libertatea de a sugera propriile conditii de rambursare pe care le doreste, iar KRUK va adapta plata ratelor la posibilitatile financiare ale fiecarei persoane, in masura in care acest lucru este posibil. Avand in vedere ca fiecare caz este analizat individual, solutiile oferite sunt nenumarate si garanteaza rezolvarea problemelor financiare ale clientului aflat in dificultate de plata, daca acesta respecta angajamentul de plata semnat.

KRUK Romania actioneaza in conformitate cu legislatia in vigoare, folosind metode si instrumente de colectare specializate. Asadar, in unele cazuri, societatea gestioneaza creantele creditorilor care au imputernicit KRUK pentru recuperarea datoriilor si mentine relatiile cu toate partile implicate: clientul, creditorul, avocatii partilor, executorii judecatoresti, institutiile publice si private.

Cine poate beneficia de serviciile KRUK Romania?

Orice persoana fizica sau juridica ale carei datorii sunt administrate de KRUK, va beneficia de solutiile oferite de firma.

in baza unui plan personalizat de restituire a datoriilor, clientii KRUK beneficiaza de cele mai avantajoase rate de rambursare si totodata de protectia stricta a datelor cu caracter personal. 

Chiar si persoanele care nu au datorii la banci pot invata cum sa isi gestioneze veniturile si sa faca economii lunare, cu ajutorul unor aplicatii online simple, puse la dispozitie pe site-ul KRUK Romania. Pentru ca majoritatea romanilor nu au o educatie financiara solida, asa cum se intampla in alte tari din Europa, este important sa intelegem importanta demersului de a economisi in mod inteligent.

Iin acest sens, aplicatia oferita de KRUK Romania in mod gratuit permite oricarei persoane interesate sa introduca suma finala pe care doreste sa o economiseasca intr-o unitate de timp data. Aplicatia va calcula suma de bani pe care persoana trebuie sa o puna deoparte zilnic, saptamanal sau lunar pentru ca, la final, sa obtina veniturile dorite.

Cu ce se deosebeste KRUK Romania de alte societati de profil?

KRUK este o companie inovatoare care inca din anul 2008 a introdus pe piata modelul de colectare bazat pe incheierea de angajamente de plata in rate convenabile care sa poata fi respectate, iar cu fiecare plata clientul face pasi catre stingerea datoriei.

Persoanele cu datorii care au intrat in contact cu specialiatii KRUK, prin serviciile acestei companii, au marturisit ca au avut parte de o colaborare frumoasa pentru ca angajatii KRUK au dat dovada de empatie si au reusit sa stabileasca impreuna un plan de rambursare a datoriilor care sa ii avantajeze din toate punctele de vedere.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea