Social

#1 mai #petreceri 1 mai #cluburi 1 Mai

Vrei sa petreci 1 Mai in club? Iata cateva petreceri interesante!

Munte, mare, picnic cu prietenii sau... distractie in club de 1 Mai. Iar pentru cea din urma varianta localurile au pregatit o multime de petreceri cu iz nostalgic. Iata unde poti chefui de 1 Mai.

Cei de la El Comandante Junior te asteapta cu chef de party la petrecerea care incepe la ora 22.00. La Underworld trebuie sa mergi doar daca te-ai convins ca munca nu poate fi sarbatorita decat prin muzica, iar la Expirat te poti bucura ca este 1 Mai trei zile si trei nopti cu King Size Drinks Night.
Black Jack Pub te invita sa iti amintesti de "banchetele tovarasesti", cu gustari si cantece pionieresti. In Fire, in schimb, poti beneficia de fel si fel de oferte la tigari si la bere. In Underworld Club se sarbatoreste 1 Mai cu gratar si party pana-n zori. La butoane vor fi DJ Ceausescu si DJ Vantu.

Daca vrei insa o seara mai linistita, alege varianta unui concert intr-o cafenea. La Godot, spre exemplu, este concert Irina Sarbu, iar biletul costa 40 lei. Insa daca vrei sa petreci 1 mai in stil american, alege Red Angus Steakhouse, unde va canta live pe ritmuri jazzy & blues Brent Melancon.

Celor care au chef de o plimbare prin Capitala, RATB repune in circulatie autobuzele suspendate, iar de 1 Mai calatoriile sunt gratuite.

Sursa foto: hg2moscow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea