Social

#studiu inteligenta #comportament stupid #cum te comporti

Vrei sa pari mai inteligent? Iata ce ai de facut!

In mod surprinzator, perceptia inteligentei poate fi influentata de anumiti factori care nu au nimic de a face cu IQ-ul unei persoane. Daca vrei sa pari mai inteligent in ochii altor oameni, iata ce masuri poti adopta!

Poarta ochelari! Un sondaj efectuat in Marea Britanie de o asociatie a oculistilor englezi a aratat ca 43% dintre respondenti sunt convinsi ca o persoana cu ochelari este o persoana inteligenta. Poti renunta la acest accesoriu daca ai trasaturi frumoase. Oamenii frumosi sunt considerati inteligenti, conform unui studiu din Cehia.

Printre trasaturile care scot la iveala inteligenta se numara: nasul lung, fetele inguste si barbiile subtiri. In mod curios, in cazul barbatilor, aceste trasaturi se intalnesc la persoanele cu un IQ ridicat.

O alta caracteristica a persoanelor inteligente este mersul in acelasi ritm cu interlocutorul. In acelasi timp, persoanele care consuma alcool in public sunt considerate mai putin inteligente decat altele, bauturile alcoolice fiind asociate cu comportamentele stupide.

Un studiu desfasurat la Princeton a aratat ca perceptia celorlalti asupra inteligentei noastre se bazeaza si pe fontul folosit la scris, ca si pe vocabular. Un font simplu si o exprimare lipsita de termeni bombastici lasa impresia de inteligenta.

Foto: sempaleto.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea