Social

#catalog agr #instalatii gpl #auto #instalatii auto

Vrei sa afli ultimele noutati din domeniul auto? A fost lansat noul catalog de echipamente auto

Noul catalog de instalatii auto GPL care se adreseaza exclusiv service-urilor autorizate pentru montajul instalatiilor auto GPL, a fost transmis catre toate service-urile GPL partenere AGR Autogas Group.

Prin acest catalog, AGR Autogas Group isi propune sa completeze intreaga gama de produse astfel incat sa cuprinda toate tipurile de autoturisme pe benzina de la non euro pana la Euro 6.

Catalogul este structurat astfel incat sa inlesneasca misiunea Service-urilor montatoare de instalatii auto GPL in alegerea tipului de instalatie GPL corespunzatoare fiecarui tip de autoturism in parte conform conceptului de Kituri GPL Dedicate, implementat in Romania in anul 2009 de catre AGR Autogas Group impreuna cu partenerii sai din teritoriu. Kitul GPL Dedicat corespunzator fiecarui autoturism in parte se obtine prin configurarea corecta a componentelor GPL, astfel: trebuie ales reductorul GPL in functie de puterea motorului, trebuie aleasa unitatea electronica de control (ECU) corespunzatoare in functie de strategia de injectie si anul de fabricatie al autoturismului, trebuiesc alese injectoarele in functie de timpii de injectie ai autoturismului pe benzina si nu in ultimul rand rezervorul de GPL in functie de posibilitatile de montaj si preferintele clientului. Pentru a obtine intr-adevar un KIT GPL Dedicat, dupa configurarea corecta  a componentelor din kit, trebuie sa urmeze un montaj corect realizat in functie de regulamentele europene de montaj si in concordanta cu tehnologiile de montaj ale producatorului kitului.

“Viziunea AGR este sa creeze o retea de service-uri performante care sa lucreze la standarde europene, cu echipamente de ultima generatie si care sa poata servi in cel mai scurt timp orice client.”

“ Conceptul AGR se regaseste in calitatea produselor oferite, in gama larga de produse care acopera toate segmentele de piata, in disponibilitatea stocului si a mecanismului de livrare rapid si operativ.”

Prin lansarea noului catalog aratam inca odata ca (ne) respectam Viziunea, Conceptul si Principiile AGR Autogas Group pe care le-am formulat inca de la inceputul existentei noastre inca din anul 1999, impreuna cu partenerii nostrii, service-urile montatoare de instalatii auto GPL.

Noutatile acestui catalog aduc o imbunatatire a gamei de produse find mult mai bine structurata pe tipuri de autoturisme dar si in functie de tipul clientului care poate sa aleaga din cele 4 linii de produs:

  • Linia Economica – reprezentata de Instalatiile GPL Tomasetto STAG 200 plus
  • Linia Universala – reprezentata de Instalatiile GPL Tomasetto STAG Q-box
  • Linia Dedicata – reprezentata de Instalatiile GPL Tomasetto STAG – 4 si Premium
  • Linia Platinium – reprezentata de Instalatiile GPL PRINS

Pe langa noutatile legate de structura gamei de produse, sunt si noi componente care starnesc interesul tehnicienilor consacrati si pasionati ai domeniului, cum ar fi la nivel de injectoare: AC W01 si W02, Tomasetto sau Valtek 39 new; reductorul: AC R01; unitatile electronice de control: STAG 200 Plus; Stag Q-box si VSI-2 de la Prins.

Cireasa de pe tort pentru intreg domeniul auto GPL o constituie lansarea noilor sisteme pentru motoarele cu injectie directa care folosesc tehnologia de injectie lichida de gaz utilizandu-se injectoarele originale ale masinii nemai fiind nevoie de benzina nici macar pentru pornire (sistemul Direct Liquid Max de la Prins). Aceste sisteme sunt prezentate in noul catalog pentru o gama larga de autoturisme cum ar fi: Dacia Lodgy sau Duster motor 1.2TCE, Kia, Hyunday si deasemenea pentru tot grupul VW.

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si , montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea