Social

# profesori sector 5 #voucher profesori

Vouchere de 1000 de lei pentru profesori

Profesorii din sectorul 5 al Capitalei vor primi vouchere educaționale în valoare de 1000 de lei pentru a participa la cursuri de dezvoltare a competențelor digitale.

„Educația copiilor noștri este o prioritate. Iar pentru ca ei să beneficieze de un învățământ de calitate, trebuie să îi susținem și pe profesori. Vedem că epidemia de COVID-19 nu a ajuns la final și elevii sunt nevoiți să învețe în continuare de acasă.

Vrem să ajutăm cadrele didactice să se perfecționeze în ceea ce înseamnă competențe digitale, pentru ca este esențial ca ei să fie foarte bine pregătiți pentru predarea online. Sumele nu sunt foarte mari, însă un astfel de proiect poate face diferența între un învățământ de calitate și unul deficitar.
Noi nu ne permitem să ne jucăm cu educația copiilor din Sectorul 5”, a spus primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, potrivit stiripesurse.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea