Social

Voturi stranse la cutia milei de catre PNL Botosani

Micii, tuica sau pachetele de faina si zahar nu mai sunt la moda cand vine vorba de metodele neoficiale ale campaniei electorale. Ultima inventie provine de la staff-ul de campanie al liberalilor, si consta in asigurarea pelerinajelor la diverse manastriri din Nordul Moldovei .

Aplicata prima oara in campania electorala pentru alegerile europarlamentare, metoda a capatat o amploare impresionanta. Cate cinci sau sase autocare si microbuze pleaca saptamanal din diverse comune, ducandu-i pe botosaneni spre lacasurile manastiresti, asigurandu-le astfel o intoarcere la cele sfinte.

Reprezentantii PNL Botosani se lauda cu aceasta inventie si sustin ca nu este comuna care sa le fi scapat in programul excursiilor religioase. “Da, a fost ideea mea si nu vad nimic gresit aici. Decat sa dai oamenilor tuica sau un pachet de tigari intr-o crasma, mai bine le asiguri o excursie la o manastire ”, a declarat Florin Turcanu, directorul de campanie al PNL Botosani.

Secretar general al organizatiei, acesta sustine ca pelerinilor nu li se cer adeziuni politice si nici nu se fac tabele cu cei care profita de excursii. Cursele tintesc lacasuri manastiresti din Suceava si Neamt, nu includ cazarea, iar costul unui transport se ridica, potrivit liberalilor, pana la doua milioane de lei vechi. (continuarea in Monitorul de Botosani)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Botosani

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea