Social

Votul politic, blocat in trafic

Bucurestiul este de 16 ani fieful partidelor de dreapta. Victoria lui Crin Halaicu, in 1992, a facut din Primaria Capitalei prima reduta electorala cucerita de cei ce au simtit ca a te opune neocomunistilor este o datorie civica.

De atunci incoace, a ajuns sa ni se para firesc ca Bucurestiul sa fie oferit ca mare premiu celor ce intruchipeaza cel mai bine idealurile reformiste, anticomuniste, justitiare. Un premiu politic pentru care s-a votat cu inima, uneori cu glanda si prea putin cu mintea. Asa au ajuns Halaicu si Lis primari.

Cati dintre bucuresteni au dat vreun pic de atentie programelor concrete prezentate de candidati? De altfel, nici nu era mare lucru de capul lor. Vorbe mari, cel mai adesea, fara studii si calcule serioase in spate. Important a fost pentru cei mai multi dintre noi ca prin votul pentru primarul Capitalei sa razbunam toate frustrarile pricinuite de optiunile electorale din restul tarii.

 

Continuarea in Romania Libera 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea